Elena de la la ”Insula iubirii” a fost îndrăgostită de două ispite, dar este posibil să fie însărcinată cu alt bărbat

 

Elena de la ”Insula iubirii” se simte din ce în ce mai rău în ultimele zile, iar astăzi a dezvăluit la ”Star matinal” ce i s-ar putea întâmpla.

Fosta concurentă a mers la călărie și a constatat că i se face rău de fiecare dată când se urcă pe cal.

”Am o stare de greață, dar nu știu de ce și nu cred că îmi face bine. De fiecare dată când urc pe cal sau merg la galop, mi se face rău. Nu știu dacă sunt semnele unei sarcini. O prietenă de-a mea, înainte să rămână gravidă, avea niște stări ciudate înainte să rămână însărcinată. Ieri i-am zis că mă simt rău și mi-a spus că și ea se simțea la fel de rău când a rămas însărcinată”, a spus Elena de  la ”Insula iubirii”.

Aceasta a vorbit ce va face dacă va fi, cu adevărat însărcinată, dar și despre iubitul ei, care ar putea fi tatăl copilului.

”Nu aș face avort, să pierd sarcina, voi vedea peste o lună. Am și eu un iubit, nu sunt singură. Și el își dorește copil, dar nu ne-am făcut niciun plan. Nu este Tomiță, nu se pune problema. Noi nu mai discutăm. Probabil că dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm și atât. În general, țin legătura cu foștii mei iubiți, dar nu se mai pune problema aici, am încheiat toate socotelile cu el”, a mai spus Elena.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest