Epuizarea dăunează grav sănătăţii: A păţit-o şi Andreea Marin, care a ajuns la spital

 
+2 click pentru
galerie

Sunt vedete şi asta le ocupă tot timpul! Divele trăiesc viaţa la maximum, ţin diete drastice, muncesc şi suferă, până la epuizare. Ei bine, sănătatea însă nu ţine cont de nume sau de rang şi face victime şi în rândul vedetelor.

Nu de puţine ori, vedetele noastre au ajuns la spital în stare gravă, sau mai puţin gravă. Motivul principal: oboseala!

Bianca Drăguşanu a avut o nuntă ca-n poveşti,însă despărţirea de Victor a dat-o peste cap pe roşcată.Vedeta a ajuns la capătul puterilor,nu a mâncat zile în şir şi a avut o stare depresivă.Bianca s-a simţit epuizată şi a ajuns chiar pe patul spitalului, după separarea de băiatul de la meteo.

Colegul lui Mihai Morar de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, este ocupat cu multe proiecte. Oboseala şi stresul se pare că l-au doborât chiar şi pe el,iar în 2012 a fost internat în spital.

După ce a divorţat de Pepe, viaţa Oanei s-a schimbat radical, vedeta a fost implicată în mai multe procese şi a avut mai multe probleme de sănătate. După divorţul de Pepe şi declaraţii la poliţie, în scandalul cu vrăjitoarele,Oana părea pur şi simplu epuizată. Vedeta a fost internată în spital, de mai multe ori, în acea perioadă.

După divorţul de Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin s-a afundat în muncă, fără să mai ţină cont de propria sănătate. Urmarea a fost firească: epuizare şi spitalizare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest