A făcut o greseală FATALĂ! Este Antonia o mamă bună sau o va pierde pe Maya? Vincenzo vine cu probe șocante

 
+2 click pentru
galerie

Mai are puţin şi află dacă îşi poate lua fetiţa înapoi acasă! Antonia, căci despre ea este vorba, a aflat care va fi ziua în care se va război cu Vincenzo pentru Maya. Dar italianul nu stă cu mâinile în sân! Se pare că el a strâns multe dovezi împotriva cântăreţei!


25 Martie este ziua decisivă pentru Antonia! Atunci cântăreaţa se va război cu Vincenzo Castellano pentru custodia Mayei. Ea a cerut printr-o ordonanţă preşedinţială stabilirea domiciliului fetiţei de urgenţă. Iar dacă magistraţii îi dau ei câştig de cauză, Maya ar putea fi adusă în ţară în cel mai scurt timp.


Există însă şi condiţia ca Vincenzo să nu atace decizia. Căci după datele de până acum se anunţă un proces lung între el şi Antonia. Apropiaţi de-ai italianului au povestit că de când s-au despărţit, Vincenzo a monitorizat-o pe Antonia şi a strâns probe împotriva ei.


Se pare că Vincenzo ar avea filmări cu soţia lui şi Alex Velea chiar în apartamentul conjugal! Filmări pe care este dispus să le depună la dosar numai ca să demonstreze că Antonia nu este potrivită să se ocupe de micuţa lor Maya.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest