Este sau nu Gabriela Cristea însărcinată? Tavi Clonda a dat răspunsul: "Are pofte!"

 
+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar de când s-au căsătorit, parcă sunt mai fericiţi ca niciodată. Presa a tot speculat în ultima perioadă dacă cei doi urmează să devină părinţi.

Invitat, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Tavi Clonda a venit zâmbăreţ şi a vorbit despre soţia lui. De asemenea, cântăreţul a vrut să îşi lanseze şi ultima sa piesă, care se numeşte "Iubeştem-mă şi taci".

"Piesa asta este scrisă în 2010, când spuneam "Iubeşte-mă şi taci", pe vremea aia aşa spuneam. Acum spun "Iubeşte-mă şi atât!" Amândoi suntem vorbăreţi, este important ca într-o relaţie să îl mai laşi şi pe celălalt să vorbească.

Gabriela este geloasă, dar în limitele bunului simţ. Noi nu suntem prea mult cu banii, ci mai mult cu muzica. Eu sunt foarte cheltuitor, recunosc," a spus Tavi Clonda, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Prezentatoarea Rocsana Marcu nu s-a putut abţine să nu îl întrebe dacă soţia sa este sau nu însărcinată şi l-a întrebat.

"Gabriela are pofte?", a spus Rocsana.

"Când suntem în vacanţă, are pofte. Dar tot timpul are, e la ordinea zilei. Presa a speculat. Noi suntem foarte ok, dar nu prea avem timp., c[ suntem la emisiune. Gabriela se înţelege foarte bine cu mama, gătesc împreună, amândouă vin cu idei," a mai spus cântăreţul.

Aflaţi toate detaliile în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest