Fără perdea! Roxana Ionescu se iubeşte în public!

 
+2 click pentru
galerie


Iubeşte ca o adolescentă.Nu-şi mai încape în piele de bucurie! Aşa-i de fericită că nu se sfieşte să îi arate cât de mult îl iubeşte chiar în văzul tuturor. Deşi a trecut prin grele încercări pe plan personal, Roxana Ionescu şi-a găsit, în sfârşit, un partener numai bun de sărutat.

Pe zi ce trece, relaţia dintre Roxana Ionescu şi noul ei iubit devine tot mai serioasă.

Frumoasa asistentă şi partenerul ei din Timişoara, Tinu Vidaicu, evoluează din ce în ce mai mult. Tocmai de aceea, Roxana caută joburi de weekend în partea de vest a țării. Pentru a petrece mai mult timp împreună, şi Tinu face sacrificii, deşi are de condus o afacere. Când poate, timişoreanul participă alături de iubită la evenimente mondene unde nu o scapă din ochi nicio secundă.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Mama Natură și iubitul ei au mers de mânuţă la un eveniment la care blondina a fost MC. Clubul la care Tinu este patron a fost lăsat în grija asociatului. el a avut altele de supravegheat!

Deşi erau înconjuraţi de o mulţime de oameni, Roxana nu s-a sfiit să se sărute pasional cu iubitul ei. Cei doi porumbei par să se simtă excelent împreună.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest