Fetiță sau băiețel? Gianluca Vacchi a aflat sexul copilului pe care îl așteaptă iubita sa!

 

De când a aflat că o să devină tătică, Gianluca Vacchi nu își mai încape în piele de fericire. Milionarul în euro și iubita lui însărcinată au acordat primul interviu despre cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Și mai mult decât atât: au dezvăluit și sexul copilului

De când au aflat că vor deveni părinți, Gianluca Vacchi și frumoasa lui iubită, Sharon Fonseca, sunt în culmea fericrii. Și au vorbit pentru prima dată despre minunea care urmează să vină pe lume: rodul iubirii dintre ei. Conform presei internaționale, frumoasa șatenă a dezvăluit că prima ecografie indică faptul că vor avea un băiețel. Asta, deși, milionarul a mărturisit că și-ar mai dori o fetiță.

Însărcinată în trei luni, Sharon a vorbit și despre relația ei cu Gianluca Vacchi. Frumoasa șatenă a spus că diferența de vârstă dintre ei nu i-a împiedicat niciodată să își trăiască iubirea. Modelul le-a dat peste nas răutăcioșilor și a ținut să le spună că poate că milionarul are barba albă, însă entuziasmul și pofta cu care își trăiește viața sunt cele ale unui băiat de 15 ani.

Cum au dat marea veste

„Astăzi este ziua mamei. Și desigur, primul meu gând merge spre mama mea. Dar trebuie să spun că oricând în viața mea m-am gândit la mama fiului meu, acea femeie are caracteristicile lui Sharon. Sunt foarte fericit să vă anunț că eu și Sharon așteptăm un copil. Ea este mama copilului meu la care am visat mereu” a spus Gianluca Vacchi pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest