Fiul lui Dinu Maxer a ajuns, de urgență, la spital! „Are nevoie de tratament intravenos”

 

Momente cumplite pentru Dinu Maxer și soția sa. Fiul celor doi a ajuns de urgență la spital, în cursul zilei de joi, după ce a acuzat dureri insuportabile la călcâiul drept. La mai bine de trei zile, artistul a scris un mesaj pe pagina sa personală în care a dezvăluit cum se simte acum micuțul său, cât și cum s-a desfășurat internarea în spital, în plină pandemie de coronavirus.

Pentru că fiul lui Dinu Maxer este minor, artistul a trebuit să fie si el internat alături de cel mic, după ce l-a dus de urgență la spital, din cauza unor dureri crunte la călcâiul drept. Andreas a făcut febră încă de luni seară, iar după patru zile, problemele nu păreau a se ameliora, astfel că s-au prezentat la secție de ortopedie.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Dinu Maxer a trăit emoțiile vieții sale, fiul său fiind suspect de COVID-19, dar după răspunsul celor două teste a fost negativ, artistul s-a liniștit.

„Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID-19 – IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări.
După două teste PCR de depistare a coronavirusului care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal.”
este o parte din mesajul scris de Dinu Maxer pe contul său de socializare.

Din fericire, micuțul se simte bine, dar mai trebuie să stea în spital câteva zile, pentru că încă mai are nevoie de tratament intravenos. Se pare că Andreas a avut „un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu, peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate, de la o înțepătură în aceeași zona (lângă maleolă medială a aceluiași picior).”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest