Fiul lui Julio Iglesias, din nou în România! Interviu, în exclusivitate, marca Antena Stars

 
+2 click pentru
galerie

Fiul celebrului Julio Iglesias se află în România şi se pregăteşte să susţină alături de tatăl său un concert de zile mari. Până atunci însă, faimosul Julio jr ne-a oferit un interviu în exclusivitate. Toate detaliile picante din viaţa sa au fost spuse într-un interviu marca Antena Stars.

"Este a cincea oară când sunt în România. Am fost aici acum mulţi ani. Iubesc oamenii de aici. De fiecare dată când am venit, oamenii s-au purtat minunat cu mine. Mi-aş dori să pot veni mai des în vacanţă. Sunt căsătorit. Sunt un bărbat bun. Mă simt binecuvantat că am găsit pe cineva care mă iubeşte foarte mult şi cu care mă înţeleg foarte bine. Asta este ceva special.

Sunt un bărbat norocos în sensul că avem încredere unul în celălalt şi nu suntem geloşi. Nici eu nici ea. Sunt sigur pe mine. Si ea e sigură pe ea. Am venit pentru câteva zile pentru spectacolul pe care îl am cu tatăl meu aici în România, la Cluj pe 22 mai.

Am o relaţie excelentă cu tatăl meu. E un artist minunat, e un tată minunat. E amuzant, e iubitor şi ne distrăm împreună. Vorbim despre multe lucruri. De câte ori avem ocazia să ne întâlnim, pentru că nu se întâmplă pe cât de des am vrea, ne distrăm de minune şi e amuzant să fi în preajma lui. Şi eu iubesc femeile, dar tata este cunoscut pentru asta",
a declarat Julio Iglesias jr.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest