Flavia Mihăşan a ştiut pe cine pune mâna! Şi-a ales bărbat de casă, responsabil şi grijuliu! Imagini incredibile VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Flavia Mihăşan are toate motivele din lume să fie o femeie împlinită şi mândră! După ce a devenit mămica unui copil minunat şi sănătos, blondina s-a acomodat rapid cu noul rol. Dar desigur, de lângă ea nu a lipsit nicio clipă partenerul de viaţă, Marius Moldovan. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro arată perfect cum se comportă bărbatul pe care frumoasa asistentă de la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” îl are alături.

În urmă cu câteva zile, logodnicul frumoasei asistente a fost protagonistul unor momente de senzaţie. Cei mai vigilenţi paparazzii din România, cei de la Spynews.ro, l-au surprins pe Marius Moldovan în timp ce se pregătea să asiste la un concurs de dans, împreună cu Cocuţa şi cu Bogdan Boantă. Sub privirile celor doi coregrafi, logodnicul Flaviei Mihăşan a arătat cum este în rolul de tătic: şi-a luat băieţelul în braţe şi l-a pupat de mama focului.

Cocuţa şi Bogdan Boantă, pe lângă părinţii spirituali ai micuţului sunt şi cei mai buni prieteni ai frumosului cuplu. Aşa că nu este de mirare, că după gestul de dragoste făcut de Marius Moldovan, cei doi coregrafi au sărit în ajutorul acestuia şi au luat îm primire căruciorul copilului, pentru a nu fi perturbat frumosul moment.

Este clar! Flavia Mihăşan a dat lovitura! Marius Moldovan este bărbatul ideal: îi este alături non-stop frumoasei blondine, iar când vine vorba de micuţul pe care îl au împreună, nu se abţine din a-şi arăta dragostea oriunde se află.

Cum s-au cunoscut Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan

Dragostea dintre cei doi dansatori a început la repetiţiile "Mamma Mia"! Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan au devenit la scurt timp după ce s-au cunoscut, părinţii unui băieţel minunat şi sănătos. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest