Flick, îndrăgostit până peste cap de noua iubită! Cum s-au afișat după ce au făcut publică relația/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Flick și-a prezentat iubita întregii lumi! „Domnul Rimă" și-a făcut publică relația pe care o are de ceva vreme cu o superbitate mondenă! Și nu doar atât! Îndrăgostit până peste cap de bomba sexy pe care o are alături, celebrul om de radio postează fel și fel de imagini alături de frumoasa lui parteneră.

Chiar dacă pentru mulți perioada de izolare a fost una grea, Flick s-a ales cu o nouă iubită. „Domnul Rimă” nu își va petrece vara singur, ci alături de Denisa Hodișan. O femeie foarte frumoasă, dar și deșteaptă. Și cum putea omul de radio să își prezinte marea dragoste, decât în stilul său caracteristic. Adică printr-o rimă demnă de toată aprecierea.

”Mă bucur că timpul zboară,
Să fim liberi iar aș vrea.
Am rămas din primăvară
Cu o mască și cu ea”
, a scris Flick

Cine i-a furat inima lui Flick

Denisa Hodișan, originară din Oradea a câștigat mai multe premii, datorită frumuseții sale, precum Miss Planet 2019, dar și Miss Balcani 2017-2018. Tânăra de 27 de ani, pe lângă faptul că atrage toate privirile bărbaților este și antreprenor, dar și-a transformat și pasiunea pentru sport într-o meserie.

Bruneta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut publică o scurtă poezie compusă de ea. Ce să mai vorbim, e clar ca cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună sunt mai fericiți ca niciodată.

Iar dacă în urmă cu ceva timp spunea în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars că abia își trăiește a doua tinerețe și că nu are pe nimeni pe care să „admire”, iată că Flick a descoperit dragostea și este mai fericit ca niciodată. Iar mărturie stau fotografiile pe care le postează cu femeia care l-a vrăjit, pe contul său de socializare, încă de când și-a facut relatia publică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest