Florin Zamfirescu îi ia apărarea lui George Burcea, după ce actorul a instigat la violență împotriva femeilor

 


la scurt timp după ce ieșirea necontrolată în spațiul online a lui George Burcea a fost aspru criticată, Florin Zamfirescu i-a luat apărarea actorului, menționând că reacția acestuia i se pare firească. Iată ce a motivat!

După ce a scris un roman ce are ca subiect tocmai violența domestică, George Burcea a avut un derapaj incredibil în mediul online, pentru care a fost aspru taxat de internauți, dar actorul Florin Zamfirescu a ținut să menționeze că reacția acestuia a fost firească, în condițiile în care actorul a fost provocat…

„Vă doresc capace în cap, sincer, pentru că se pare că asta meritați. […] bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, ca asta merită probabil, iertați-mă!” Aceste cuvinte au fost spuse de către George Burcea într-un live pe Facebook, unde a instigat la violență împotriva femeilor. Această ieșire necontrolată s-a produs după ce actorul ar fi fost ironizat, în mediul online, de niște femei, din cauza faptului că a povestit că gătește. Actorul Florin Zamfirescu și-a exprimat opinia cu privire la acest scandal în emisiunea Acces Direct, prin intermediul unei intervenții telefonice.

„Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înțeles, scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede.

Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosita sau bine folosita. Eu as vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit', a spus Florin Zamfirescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest