"Fluturaş", declaraţii incendiare după ce a ieşit din casa "Mireasă pentru fiul meu": "Vreau să îmi aleg eu bărbatul"

 
+2 click pentru
galerie

Alexandra sau "Fluturaş", aşa cum era numită în casa "Mireasă pentru fiul meu", a ieşit din competiţie. Bruneta a spus toate detaliile din casă, marţi, la Antena Stars.

Alexandra a dezvăluit că şi-a schimbat părerea faţă de câţiva concurenţi, după ce a ieşit din concursul matrimonial. Mai mult, ea declară că acest show a făcut-o să schimbe priorităţile în viaţă.

"Sunt bine, sunt foarte bine. Acum mă pregătesc de licenţă şi fac lucrarea, iar în două săptămâni o să o predau. Apoi plec în vacanţă, în Italia. Am fost apropiată de Cătălina în ultima perioadă. Îmi pare rău pentru ea că sunt controverse în casă. Eu primesc mesaje nu foarte frumoase pentru că susţin relaţia ei cu Cătălina. Nu greşeşte niciunul, ei sunt la început. Nu am niciun băiat acum, dar după ce am ieşit din show mi-am schimbat priorităţile în viaţă. Pe primul loc sunt studiile şi vreau să îmi aleg eu bărbatul acum. După ce am ieşit din casă, mi-am schimbat şi părerea despre nişte concurenţi. Am altă părere despre Radu şi cred că el nu are aceleaşi sentimente faţă de Andrada. Eu îi spun ei să deschidă bine ochii", a spus Alexandra la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest