Fosta iubită a lui Iri, premiată! Columbeanu vrea să-i intre în grații

 

Alexandra Hodiş, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu îi calcă pe urme Monicăi Gabor. Bruneta a luat deja un trofeu pentru cel mai bun model la Balul Operei. 

Irinel Columbeanu face tot ce-i stă în puteri să o recucerească pe tânără Alexandra Holdiş. Lovitura de maestru a dat-o chiar zilele acestea când tânăra a stat lângă mari personalităţi şi a fost premiată. Succesul pare să-i dea târcoale brunetei după ce l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, în urmă cu mai bine de un an.

La Opera Naţională din Cluj, a avut loc „Balul Operei", de a cărui organizare s-a ocupat Matei Miko, naşul şi apropiatul lui Irinel Columbeanu. Au fost premiaţi academicieni şi directori de operă şi, colac peste pupăză, s-a acordat un trofeu pentru „cel mai bun model". Şi surpriză! Premiul i s-a acordat clujencei Alexandra Hodiş. Dar gurile rele spun că distincţia a fost acordată strategic. Surse din preajma milionarului de la Izvorani,spun ar putea fi o manevră bine gândită de recucerire a brunetei.

În momentul în care informaţiile legate de povestea lor de dragoste au luat-o razna şi au împânzit presa, puştoaica s-a retras, pe motiv că nu mai suportă să fie luată în râs de colegii ei de liceu. Apropiaţii cuplului, însă sunt de părere că, de fapt, cei doi se iubesc nebuneşte şi că se vizitează în secret, numai că au decis să se ascundă de ochii lumii până când frumoasa fată îşi încheie socotelile cu şcoala.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest