Fosta soţie rupe tăcerea! A rămas Enache doar o amintire?

 

I-a fost soţ, dar în acelaşi timp a început o relaţie cu Iuliana Marciuc. Şi a stat în acest triunghi amoros ani buni. Iar divorţul nu a pus capăt acestei situaţii. În 2009, artistul a pus capăt mariajului, dar în realitate, nu a părăsit-o nici pană astăzi pe Corina.

Sătulă de nehotărârea lui Adrian, dar şi de trădarea celei mai bune prietene, Iuliana Marciuc, Corina a decis să închidă capitolul pentru totdeauna. L-a scos de tot din inima ei şi e decisă să nu îi mai acorde nicio şansă.

"Eu am terminat de mult această poveste. La divorţ, am încheiat toate socotelile cu Adrian. E adevărat că are lucrurile la mine, însă asta este problema lui. Ştiu că lumea aşteaptă câteva explicaţii de la mine şi le va avea cât de curând, însă nu vreau să se nască alte polemici. Din partea mea nu mai există nimic", le-a declarat Corina Enache jurnaliştilor de la Cancan.

Aşa că, dacă aproape două decenii Enache nu s-a putut decide, fosta soţie îi dă o mână de ajutor. Rămâne de văzut dacă acest pas va face cât de cât lumină în tumultuoasa viaţă amoroasă a artistului!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest