Fostul impresar al Andreei Bălan, declaraţii şocante! "Andreea nu are voce, e doar o bună dansatoare"

 
+2 click pentru
galerie

Marius Gavrilă, fostul impresar al Andreea Bălan, a făcut dezvăluiri şocante despre ea şi despre relaţia ei cu Keo. Misty a ajuns acum să îi ia locul Andreei până şi în concerte, nu doar în viaţa lui Keo.

"Eu am ţinut mult la Andreea, ea este o fată muncitoare, i-am dat o grămadă de spectacole şi de bani. Numai că, nu mulţi ştiu, dar ea nu are voce, este mai degrabă doar o bună dansatoare,"  a declarat Marius Gavrilă

Fostul impresar a vorbit şi despre relaţia de iubire dintre cei doi, iar pe lângă asta el a spus că Misty i-a luat locul Andreei Bălan chiar şi în concerte.

"El nu o mai iubea de mult timp, chiar i-a zis în faţă că s-a îndrăgostit de Misty, dar ea, orgolioasă, de fel, a vrut să-l ţină pe loc. Am avut o întâlnire de câteva ore cu Bălanca şi cu Keo, i-am rugat să pună punct mascaradei de la tv. El a acultat, ea nu. Prin urmare, am încetat contractul cu ea, nu va mai colabora cu mine. Am luat-o pe Misty, mai ales că are o voce mult mai bună decât Andreea, " a mai adăugat impresarul.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest