Fostul pretendent la inima Andreei Mantea rupe tăcerea! Ce spune despre sarcina brunetei cu Cristi Mitrea

 
+2 click pentru
galerie

Marius Gogoaşe, fostul pretendent la inima Andreei Mantea, a rupt tăcerea, joi, la "Star Matinal", de la Antena Stars. Bărbatul a vorbit despre sarcina brunetei cu Cristi Mitrea.

"Andreea a fost a doua femeie căreia i-am spus te iubesc. Nu am mai spus altei femei aceste cuvinte pentru că eu sunt puţin mai dificil. Mă gândesc la ea şi a fost frumos să o revăd acum câteva zile. Prima dată nu am crezut în Cristi, dar după aceea mi-am dat seama că ea se potriveşte mai bine cu el decât se potriveşte cu mine. Faptul că este însărcinată este o veste bună... să zicem", a declarat Marius Gogoaşe.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea şi-au spus Adio! După şase luni de relaţie. Atât a durat povestea lor, începută furtunos, pe platourile de filmare ale emisiunii Burlăciţa, concurs pe care Mitrea l-a şi câştigat. La început, atât ei, cât şi cei din jurul lor îi vedeau împreună şi aşteptau, cât mai repede, finalul fericit al poveştii de iubire.

Din nefericire, aşteptările le-au fost înşelate, pentru că Andreea şi Cristi au decis să-şi separe drumurile, în urmă cu câteva săptămâni. Adevăratele motive le ştiu doar ei. Acum, însă, şoc! Când lucrurile păreau foarte clare între ei, s-au complicat într-o secundă. Frumoasa brunetă este însărcinată, iar tatăl copilului este nimeni altul decât Mitrea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest