Frank Colin rupe tăcerea! Andreea Raicu a fost o simplă aventură

 

Nu toţi bărbaţii sunt gentlemani. Unii dintre ei chiar sunt departe de a fi politicoşi. Este şi cazul lui Frank Collin, încă soţul celebrei creatoare Maria Marinescu.

Fostul soldat din Legiunea Franceză a desfiinţat-o pur şi simplu pe fosta sa iubită, Andreea Raicu.

Totul a plecat de la declaraţiile făcute zilele trecute de Andreea într-un cotidian de la noi. Se pare că prezentatoarea tv a ironizat-o pe Maria Marinescu mărturisind că nu şi-ar fi dorit să fie în locul ei. Mai mult, Raicu a susţinut că i-ar fi refuzat lui Frank cererea în căsătorie.

Frank nu a lăsat lucrurile aşa şi a postat pe contul personal de Facebook un mesaj destinat frumoasei brunete.

"La vremea respectivă, mă plimbam dintr-o ţară în alta, bucurându-mă de viaţă 100%. Căsătoria era totalmente înafara planurilor mele. Această scurtă relaţie sau aventură pe care am avut-o cu tine nu a fost una serioasă. A avut loc acum 10 ani şi în fiecare noapte ieşeam în oraş şi mă întorceam acasă cu altcineva. Nu vreau să fiu rău, dar ai aproape 40 de ani, eşti nemăritată, nu ai copii şi asta spune totul despre felul tău de a fi. Am dreptate?Ceea ce însă îmi amintesc cu precizie este că, după scurta noastră aventură, aveai deja o relaţie cu altcineva şi, cum nu erai mulţumită de el, continuai să vii la mine să te satisfac", a scris Colin.

Bărbatul a avut cuvinte de laudă doar pentru Maria Marinescu.

"Singura persoană care s-a aflat în inima mea este mama fiului meu. E o femeie splendidă, inteligentă şi mi-a dat un copil minunat, o femeie care a avut parte de mai mult decât a avut vreodată şi mai mult decât vei avea tu (Andreea Raicu) vreodată", a mai scris Frank Colin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest