Gabi Aur a aruncat bomba! Cum i-a îndepărtat Cristi Mitrea pe concurenţii de la "Burlăciţa" de lângă Andreea Mantea?

 
+2 click pentru
galerie

Gabi Aur, fostul pretendent la inima Andreei Mantea în reality-showul "Burlăciţa", a povestit câteva detalii din spatele camerelor. Tânărul a fost invitat la "Star Matinal" şi a mărturisit ce strategie a avut de fapt Cristi Mitrea pentru a-i cuceri inima brunetei.

Gabi a spus că şi-a dat toată silinţa pentru a o cuceri pe Burlăciţă, pentru că s-a lăsat păcălit de Cristi Mitrea care le spunea mereu că aceasta nu va rămâne cu niciunul dintre concurenţi.

"Am rămas în relaţii foarte bune, ne sunăm uneori, ne ţinem la curent. Eu m-am resemnat imediat după eliminare. Am ştiut că între mine şi Andreea Mantea, se încheie orice vis de a mai fi cu ea sau de a rămâne împreună.  Mi-am dorit să fiu cu ea, altfel nu aş fi fost acolo. Nu mi-am dat toată silinţa s-o cuceresc pe Andreea Mantea. Eu am fost foarte naiv şi credul. Cristi Mitrea mă dezarma. Mereu îmi spunea că ea se joacă cu noi. El spunea: "Ea îşi ia banii şi gata. Ce, credeţi că o să rămână cu vreunul dintre noi?". Şi, uite acum. Experienţa de la "Burlăciţa" a fost una care m-a schimbat, m-a ajutat să mă descopăr pe mine"
, a declarat Gabi Aur la "Star Matinal", de la Antena Stars.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest