Gabi Botez de la ”Mireasă pentru fiul meu” și iubita lui, veste mare despre bebeluș! Ce nume va purta și când vor afla sexul copilului

 

Şi-a încercat norocul în dragoste la ”Mireasă pentru fiul meu”, însă  jumătatea lui avea să-l aştepte în afara competiţiei. Acum, Gabi Botez are adevărate motive de fericire.

Gabi Botez și iubita lui, Roxana, au fost invitați în emisiunea ”Star la Mare Fitză” și au dat vestea cea mare legată de bebelușul ce urmează să vină pe lume și are să-i facă părinți.

”M-am gândit ceva înainte să-i dau vestea că va deveni tătic. Eram la mama, și i-am zis să vină la mine. Eram singură acasă și am zis să nu-i spun, să vadă el direct testul de sarcină. După ce a văzut, a început să plângă și mi-a spus că este foarte fericit și a urmat să le spun și părinților mei. Și mama a fost foarte fericită, m-a pupat, m-a luat în brațe. Marți aflăm ce sex are copilul. Eu vreau băiat și el vrea fetiță”, a mărturisit Roxana, iubita lui Gabriel Botez.

În privința numelui, tânărul este ferm hotărât despre ce nume are să-i pună, dacă va fi fetiță, așa cum își dorește. ”Eu vreau s-o cheme Rose Mary dacă e fetiță”, a explicat fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest