Gina Pistol, primele declarații după finala Asia Express! „Nu m-am simțit bine fizic”/ VIDEO

 

Gina Pistol a fost martora tuturor obstacolelor cu care s-au confruntat concurenții sezonului trei al competiției Asia Express. „Simpatica” a fost, de cele mai multe ori, judecătorul misiunilor pe care trebuiau să le facă participanții, cât și cea care le-a fost alături, indiferent, de clipele grele prin care au fost nevoiți să treacă.

Cu ocazia zilei onomastice, dat fiind că numele este Georgeta, derivat de la „Gheorghe”, reporterii Antena Stars au contactat-o ca să îi ureze un calduros „La mulți ani”. Celebra prezentatoare a dezvăluit că deși nu se poate bucura de toți prietenii dragi, așa cum și-ar fi dorit, din cauza pandemiei de coronavirus, este fericită că este sănătoasă, mai ales după toate câte a avut de pătimit în Asia Express.

Gina Pistol a mărturisit că în ciuda tuturor problemelor de sănătate pe care le-a avut pe parcursul competiției, era obligatoriu să filmeze toate intro-urile emisiunii, dar chiar și așa, a avut o echipă minunată alături care să îi dea un „refresh” atunci când trebuia.

„Suntem o familie. Au fost multe filmări în care nu m-am simțit bine fizic. Atunci când unul dintre noi ceda, era cineva din echipă acolo ca să ne ridice. Nu ai cum să nu ai momente când nu pici.” a spus Gina Pistol.

Cât despre finala Asia Express, blondina a spus că și ea a stat cu sufletul la gură ca să vadă ce echipă ajunge prima. „A fost o finală spectaculoasă. Eu așteptam să văd ce echipă ajunge la mine. Sunt foarte mândră de ei. Eu mă implic foarte mult sentimental în toate poveștile.” a mai spus prezentatoarea competiției „Asia Express”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest