Giulia Anghelescu, confesiuni emoţionante despre a doua naştere: "Soţul a pus primul pampers, el a făcut prima băiţă!"

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita cântăreaţă Giulia este o femeie cu adevărat împlinită pe toate planurile. De când a devenit mămică pentru a doua oară, artista radiază de fericire. Băieţelul creşte văzând cu ochii, iar ea se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familie.

Giulia se poate considera o femeie cu adevărat fericită! Are un soţ care o iubeşte necondiţionat şi două minuni care le împlinesc viaţa!

"Ce putea să fie mai frumos de-atât? Mi-a zis cineva că mă iubeşte Dumnezeu de mi-a dat aşa şi fetiţă şi băieţel. Important este să fie sănătoşi, asta-i tot ce contează pentru mine. Păi, acum cred că pot să zic că sunt cu adevărat o femeie împlinită şi m-am organizat mult mai bine faţă de cum eram înainte să nasc. La mine acuma totul trebuie să fie foarte bine organizat şi calculat pentru că altfel nu poţi să supravieţuieşti cu doi copii. Sunt foarte relaxată, mă odihnesc, cel mic mă lasă să dorm liniştită noaptea, suntem bine. Mă aşteptam să fie mult mai rău la a doua sarcină, dar a fost mult mai bine," a spus Giulia, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Giulia are sprijin necondiţionat din partea soţului şi a micuţei Antonia.

"Antonia este îndrăgostită de frăţiorul ei şi-l iubeşte enorm, şi-l pupă continuu, şi-l mângâie, şi-l ţine în braţe pentru că mami o lasă din când în când să-l ţină în braţe. Evident că o ajut. M-ajută când îi fac băiţă, când îl schimb, când îi dau să mănânce. Este mâna mea dreaptă. Şi soţul. Soţul a pus primul pampers, soţul a făcut prima băiţă, soţul s-a trezit în prima săptămână să-l schimbe pe cel mic, mie doar mi-l dădea să-l alăptez," a mai spus cântăreaţa.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest