Giulia Anghelescu, reţeta unei mame-model: "Am cât mai multă grijă"

 

Nu ai zice că a născut de două ori! Giulia Anghelescu arată fabulos! Cântăreaţa ne-a dezvăluit secretul siluetei sale şi câţi copiii îşi mai doreşte!

Fiica ei nu pare să-i calce pe urme, dar are alte pasiuni în care se implică destul de mult. Giulia a mărturisit care e reţeta de a te împărţi între familie şi carieră.
"Deocamdată nu vrea să cânte. Are alte pasiuni. Îi place să danseze mai mult. Îmi fac timp pentru ea. Nu cred că e imposibil să ai şi o carieră care să meargă foarte bine şi să şi petreci timp cu familia, nu e deloc. E foarte greu, într-adevăr, dar mă descurc. Doi copii îmi sunt arhisuficienţi. Eu cred că sunt de ajuns şi până la urmă, avem şi fetiţă şi băiat. Ce ne-am putea dori mai mult de atât? Avem oricum toată casa cu pereţii coloraţi, canapelele desenate...", a mărturisit Giulia Anghelescu.

În ceea ce priveşte silueta, ei bine, artista ştie cum să îmbine utilul cu plăcutul."Am un regim alimentar sănătos şi echilibrat şi mă ţin ăştia mici în priză. Am foarte multă treabă. La partea asta cu mâncarea încerc să am cât mai multă grijă", a explicat Giulia.

Are doi copii
Băiețelul Giuliei Anghelescu și al soțului ei, Vlad Huidu, s-a născut pe 18 aprilie 2015, iar sora lui mai devreme cu trei ani si 11 zile, adică, pe 7 aprilie 2012. Tot în 2012, când micuța Antonia a fost botezată, fratele mai mic al lui Șerban Huidu s-a cununat religios cu Giulia Anghelescu.

Giulia, este o cântăreață de muzică pop. Anterior a mai făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest