Greii fotbalului s-au predat! Uite ce au putut face înainte de fluierul final

 

ȘOC în lumea fotbalului românesc! Lotul greilor se reuneşte la penitenciar! Ani grei de puşcărie au primit oamenii importanţi din fotbal! Priviţi ce au făcut înainte să se predea!

La câteva ore după ce au aflat verdictul, soţia, cei doi copii, dar şi rudele lui Gică Popescu s-au strâns la locuinţa acestuia din cartierul Pipera. Fostul căpitan al Barcelonei s-a predat spre seară după ce, cu greu, s-a despărţit de cei dragi. Soţia, Luminiţa, Marilena Hagi, cumnata lui, părinţii, dar şi cei doi copii s-au despărţit în lacrimi de el.

Şi Gigi Neţoiu şi-a pregătit terenul.Parcă presimţea că urma să fie arestat.Cu câteva ore înainte să se dea verdictul ,Neţoiu a făcut primul drum la restaurantul pe care îl deţine în zona Străuleşti. Nu a zăbovit foarte mult şi a mers la vila partenerului său Cristi Borcea.De aici, s-a urcat în maşină şi a plecat spre casa lui din Mogoşoaia. În faţa casei, a fost aşteptat de cinci bărbaţi. Ulterior, după ce şi-au luat la revedere şi s-au îmbrăţişat, a plecat la drum. Limuzina în care se afla Gigi Neţoiu s-a îndreptat lent spre Craiova, oraşul de baştină al lui, unde s-a predat la Poliţie.

Borcea se aştepta să fie condamnat şi cu o zi înainte, s-a dus la un complex sportiv de lux din zona FLoreasca, pentru a se relaxa. Întregul răsfăţ a durat aproape patru ore. Cristi Borcea a plecat apoi spre casă, iar spre dimineaţă, fostul acţionar dinamovist şi-a luat bagajul şi a plecat la Constanţa,acolo unde şi-a făcut viza pentru a putea fi coleg de închisoare cu naşul său, Gigi Becali.

Şi fraţii Becali au plecat spre Constanţa înainte de a se da sentinţa. Fraţii Becali şi-au luat rămas bun de la prieteni şi s-au pupat cu bodiguarzii înainte de a se preda.

Aşa s-au desfăşurat ultimele ore din clipele de libertate ale greilor fotbalului!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest