Haina l-a făcut pe Velea! Era tare-n Second-Hand

 
+2 click pentru
galerie

Mereu în top, aranjat şi pus la punct cu ultimele tendinţe, Alex Velea are un stil vestimentar al lui şi se străduieşte să-l îmbunătăţească zi de zi. Şi dacă tot a văzut că atrage atenţia cu ceea ce poartă, domnul pătrăţel s-a gândit să facă şi o afacere din vânzarea hainelor croite după chipul şi asemănarea lui.

Artistul a fost preocupat încă din copilărie de modă, iar acum visul i s-a-mplinit. Velea nu are însă doar simţ estetic, ci şi simţul afacerilor.


“Am vândut haine grav! Am vândut haine de pe la 14-15 ani. Am vândut şi pantalonii ăia pe care mi i-am făcut eu şi multe perechi de la second-hand pe care reuşeam să-i vând de-aproape 100 de ori mai scump. Eram descurcăreţ. Am crescut şi am început să vând haine de rapper, treninguri dintr-astea de pluş, pantaloni, hanorace, multe şepci, o grămadă de accesorii“,  a declarat Alex.

Dar degeaba are el aşa mare succes şi în muzică şi în modă, dacă sănătatea lui e cam şubredă! Alex Velea a fost surprins într-o postură deloc potrivită, mai ales la vârsta lui. Dacă ar fi să ne luăm după fizioterapeutul Tuncay, soţul Andreei Marin, artistul suferă de cifoză, o afecţiune a coloanei vertebrale.

Mai pe româneşte, Velea stă cam cocoşat. O fi vreo modă şi asta!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest