Halep campioană în Qatar!

 

Simona Halep este de neoprit. Frumoasa constănţeancă a bifat o noua victorie, la Doha şi a încasat aproape 450 de mii de dolari. În plus, Simona a urcat pe locul 9 în clasamentul mondial şi are şanse tot mai mari să devină cea mai bună jucătoare de tenis din România.

Simona Halep a reuşit la Doha cea mai mare performanţă a carierei sale de până acum. Câştigarea unui turneu de categoria Premier 5, cu premii totale de aproximativ două milioane şi jumătate de dolari.

În finala disputată împotriva nemţoaicei Angelique Kerber, locul 9 mondial şi cap de serie numărul 6, Simona nu i-a lăsat nici o şansă adversarei sale. Românca s-a impus cu 6-2, 6-3, după doar o oră şi 6 minute de joc.

Este al 7-lea turneu câştigat de Halep în carieră şi vine după cele 6 cucerite toate anul trecut. Pentru victoria din Qatar, Simona va primi un cec de 441.000 de dolari, iar cele 900 de puncte WTA îi garantează ascensiunea în top 10, unde urmează să o înlocuiască pe poziţia a 9-a chiar pe învinsa din finală, nemţoaica Kerber.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest