Hamude de la ”Insula iubirii”, dezvăluiri uimitoare: ”Sunt dintr-o ramură de sânge albastru”

 

Hamude a ieșit cel mai șifonat concurent de la ”Insula iubirii”, după ce a fost înșelat de către iubita sa cu una dintre ispite, însă comportamentul său atunci când a aflat că iiubita sa a făcut acest gest a cucerit milioane de oameni.

Fostul concurent a venit la ”Star la mare fitză”, unde a vorbit despre experiența sa din Thailanda.


”Eu am avut o încredere totală în ea. Faptul că nu acceptam, nu îmi venea să cred. În penultimul episod mi-am dat seama că este totul pe bune. Aș fi putut trece, dar trebuia să îmi dea o explicație foarte mare. Subiectul nu s-a discutat foarte mult, am decis să nu mai vorbim, familia mea m-a susținut. Un prieten mi-a zis să am grijă la ce îmi doresc. Eu am colaborat cu un domn și am preluat o locație și ne construiam un viitor. Peste  un an urma să ne căsătorim. Mi-a zis că nu știe ce i s-a întâmplat”, a spus Hamude la Antena Stars.

Acesta a mai vorbit despre plecarea din România.

”Nu o să părăsesc România. Iubesc țara asta, în vizită să merg acolo, o să fac. Sunt dintr-o ramură de sânge albastru, am multe posibilități de a trăi pe un picior înalt. Am ales să stau aici că o am pe mama și pe trei frați și vreau să îmi fac eu viitorul. Eu am reușit să îmi refac viața. Nu știi când te îndrăgosteși, o să fiu puțin mai precaut și mai pretențios, dar tot voi avea încredere. Femeile nu sunt la fel. Acum nu caut pe cineva anume. Acum mă axez mult pe plan profesional, vreau să văd care sunt limitele mele în muzică, în dans, fac niște cursuri de IT. Eu sunt un om simplu și țin legătura cu fanii. Vorbesc și cu Cristi. Am mai ieșit de câteva ori cu câțiva băieți”
, a mai spus Hamude.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest