Horoscopul zilei de 23 decembrie! "Scorpionii au o zi excelentă!"

 

Berbec: Există o stare de fragilitate fizică şi vă puneţi problema dacă puteţi duce la capăt tot ceea ce v-aţi propus pentru ziua de astăzi. Un partener sau un coleg pune la îndoială planurile dumneavoastră, dar acest lucru vă stimulează să găsiţi soluţii şi resurse.

Taur: După un weekend liniştit, aveţi capul limpede şi o starea excelentă de spirit. Nu renunţaţi însă la moderaţie şi cumpătare, căci starea de sănătate este sensibilă.

Gemeni: Va preocupa probleme familiale şi de buget. Chiar şi aşa, acţionaţi ordonat şi eficient.

Rac: Partenerul de afaceri sau de viaţă ridica acum nişte probleme vă supune atenţiei nişte probleme ce necesită o rezolvare urgenţă.

Leu: Feriţi-vă buzunarele şi nu lăsaţi banii să vă părăsească pentru nimicuri sau inutilităţi. De asemenea, este o perioadă în care trebuie să vă feriţi de frig, căci vă poate cauza undisconfort major.

Fecioară: Dacă doriţi să impresionaţi pe cineva, prin înfăţişare sau prin farmecul dumneavoastră, acum este momentul potrivit. Nu vă lăsaţi duşi de val şi evitaţi risipa.

Balanţă: Nu vă mulţumeşte tot ceea ce vedeţi în jurul dumneavoastră., dar parcă preferaţi să aşteptaţi un moment potrivit pentru a interveni.

Scorpion: Astăzi, sunteţi echilibrat şi raţional, luaţi cele mai bune decizii astfel că lucrurile ar trebui să meargă strună.

Săgetător: Printr-o vorbă, un coleg său prieten vă poate face să aveţi nişte îndoieli faţă de dumneavoastră înşivă, şi poate chiar gândiţi să vă cereţi scuze.

Capricorn: Este o zi excelentă să faceţi o bună impresie la locul de muncă şi să propuneţi nişte schimbări.

Vărsător: Sunteţi oarecum obosit sau plictisit şi doriţi doar să terminaţi activităţile curente. Vă bucură o discuţie interesantă cu un prieten.

Peşti: Sunteţi solicitat să participaţi la o întrunire, meeting, în care vi se cere părerea. Un partener va face o propunere surprinzătoare, însă probabil că implică nişte riscuri financiare ridicate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest