Horoscopul zilei cu Remus Ionescu! Leii primesc veşti care îi vor da pe spate

 

Berbec: Aveţi energie cat să vă băgaţi şi-n frigider! Sunteţi o bombă de dinamism, n-aveţi stare deloc, ajungeţi acasă şi vă aduceţi aminte că n-aţi luat apă, aşa că mergeţi în pas alert s-o cumpăraţi. Alţii s-ar fi supărat. Nu vă descărcaţi nervii pe ceilalţi, aveţi spor la lucru, aşa că băgaţi!

Taur: Aveţi tendinţa să exageraţi lucrurile, sunteţi dezordonat şi tânjiţi după rigoare. Aţi muncit enorm zilele trecute şi încă nu aveţi rezultatul muncii voastre. Aveţi răbdare!

Gemeni: Dacă te grăbeşti ca fata mare la măritat s-ar putea ca mâine să-ţi pară rău. Când îţi vine să faci o nefăcută, mai bine gândeşte puţin. Ştiu, şi pentru mine gânditul e un sport extrem, dar merită! Partenerul tău de viaţă s-ar putea să fie cam frustrată/ ă din cauză că munceşti ca un câine.

Rac: Dimineaţa te loveşte inspiraţia cu leuca-n cap şi nu mai conteneşti. Parcă-ţi vine să compui, să cânţi, să dansezi, să inventezi lucruri neinventate! La locul de muncă programul devine haotic. Nu te impacienta! Dacă te consolează, şi la alţii e la fel. Munca ne-a lovit pe toţi cu leuca!

Leu: O veste-şoc te dă pe spate, dar te remontezi repede. Nu eşti deloc ca un gândăcel neajutorat, care să dea din picioruşe lipa-lipa. Pentru că aşa eşti tu, prietenos, simţi nevoia s-i faci un bine cuiva, să ajuţi o bătrânică să treacă strada, chestii d-astea. Vezi, asigură-te că are nevoie de asta înainte să faci o nefăcută.

Fecioară: Ai noroc cu caru'. Dacă pe alţii i-a lovit inspiraţia, pe tine chiar că te-a ajuns norocu'! Renunţă la firea analitică şi lasă-te influenţat de intuiţie. Azi eşti tare-intuiţie. Mai stai şi tu cu prietenii, că aşa poţi să afli de la ei ponturi despre posibile afaceri.

Balanţă: De dimineaţă eşti tranşant. Simţi nevoia să-ţi exprimi frustrările pe bune, frust, aşa cum trebuie. Fii diplomat şi nu uita episodul ăla din Seinfeld, în care George îl face tâmpit pe şeful lui, îşi dă demisia şi apoi îşi scormoneşte prin minte cam ce job ar putea să-şi ia. Vezi să nu te ia gura pe dinainte.

Scorpion: Dacă-ţi vine să-ţi iei lumea-n cap, stai, nu te pripi, să nu-ţi pară rău după. De câteva zile te tot chinuie o idee, iar azi ai ocazia s-o rezolvi. Cu banii stai bine, dar totuşi, nu exagera cu cheltuielile. O mătuşă de departe te sună să te-ntrebe de sănătate. Nu, stai liniştit, nu-ţi lasă nimeni nici o moştenire.

Săgetator: Şi tu, ca şi scorpionii de mai sus, stai destul la bine la capitolul finanţe, dar nu te lăsa manipulat de niţte prieteni care vor să se îmrpumute de la tine cu o sumă frumuşică. Ce? Vezi că dacă dai azi bani, nu-i mai recuperezi curând! Ce? Scrie pe tine prost?

Capricorn: Te mişti în ape tulburi. Rişti să te cerţi din chestii minore, mai bine cere explicaţii. Şi nu mai fi aşa ipohondru! N-ai nimic! Eşti sănătos beton!

Vărsător: Urăşti rutina, orice vărsător urăşte rutina, ştiu, te-nţeleg, dar asta e! Nişte veşti primite îţi strică planurile, dar aşteaptă confirmări dacă realmente vrei să te mulezi. Planurile de călătorie pot şi ele să sufere modificări. Vezi şi tu cum faci!

Peşti: La serviciu treburile merg bine, se tine cont de parerile si de sugestiile tale.Este bine sa discutati cu partenerul pe teme legate de investitii si cheltuieli comune; s-ar putea ca el sa se pripeasca. Poţi fi deranjat de giumbuslucarii sau atitudini surprinzatoare din partea copiilor; poate că e un semn de dragoste din partea lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest