Și vedetele de la Hollywood exagerează! Starurile care s-au distrus din cauza operațiilor

 

Operaţiile estetice ar trebui să ne facă mai frumoase, mai tinere, mai sexy și să ne ducă mai aproape de perfecțiune. Dar asta doar atunci când nu exagerăm!


Obsesia pentru frumuseţe o au şi vedetele la Hollywood. IAr asta le aduce venituri substanţiale chirurgilor plasticieni. Însă bisturiul nu creează întotdeauna perfecţiune, ci mai face greşeli.


Celebra cântăreaţă de muzica country, Dolly Parton, renumită pentru sânii ei, pe care şi i-a mărit considerabil, a recunoscut că a recurs la numeroase intervenţii chirurgicale de-a lungul carierei.


Şi chiar dacă a trecut de prima tinereţe, faimoasa cântăreaţă şi-ar putea găsi oricând un partener pe măsură.

Jocelyn Wildenstein este o vedetă bogată din înalta societate despre care s-a scris că ar fi cheltuit peste 4 milioane de dolari pentru operaţiile estetice.

Poreclită "Femeia pisică", Wildenstein a început cu proceduri cosmetice precum injecţiile cu silicon în buze, obraji şi bărbie şi a ajuns la tratamente mult mai costisitoare, totul pentru a-şi menţine aspectul tânăr şi a-şi salva căsnicia.

Heidi Montag vrea probabil să intre în cartea recordurilor pentru numărul de operaţii estetice pe care şi le-a făcut. A jucat în "The Hills", însă este mai cunoscută pentru pasiunea ei pentru operaţii estetice decât pentru rolul din reality show. Şi spunem asta pentru că a reuşit performanţa de a-şi face 10 operaţii într-o singură zi. Şi totul pentru pentru a-l recuceri pe tatăl fetiţei ei. Oare a meritat efortul?

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest