I-au atacat chiar în faţa casei lui Adi Minune. Echipamentul valoros le-a fost furat şi distrus!

 

Au trecut prin clipe de groază! Au fost agresaţi chiar în faţa casei lui Adi Minune. Echipamentul valoros le-a fost furat şi distrus. Este vorba despre o echipă de filmare a emisiunii Un Show Păcătos care a trecut prin clipe ingrozitoare în timp ce era la datorie. Ce s-a întâmplat, vedeţi chiar acum.

Momente crunte pentru o echipă a Antenei 1. S-a ales praful de echipamentul unei echipe a emisiunii Un Show Păcătos. Reporterul şi cameramanul au trecut prin clipe de coşmar după ce un individ recalcitrant le-a smucit camera de filmat şi a fugit. Totul s-a întâmplat chiar în faţa casei celebrului Adi Minune.

Înainte de intrarea în emisie, colegii noştrii s-au întâlnit, pe domeniul public, cu un bărbat dubios care le-a cerut să plece. Nervos, agresorul le-a sustras camera în valoare de câteva mii de euro. La scurt timp după incident, Antena Group a anunțat că a depus plângere la poliție, însă a fost prea târziu. aparatura era dezmembrată complet şi aruncată între gunoaie.

Cine să fi fost individul care a atacat echipa de filmare? Să fi avut vreo legătură cu Adi Minune?Va mai dura ceva vreme până misterul atacului va fi elucidat. Este vorba despre nişte hoţi care voiau să dea o spargere. este o casă de oameni necăjiţi.

Un lucru este cert: cineva le-a pus gând rău jurnaliştilor şi prejudiciul nu va mai putea fi recuperat. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest