Și-au unit forțele! Vedetele, mondene în scop caritabil!

 


Vedetele şi-au unit forţele în scop caritabil. Deşi toată lumea ar crede că starurile noastre sunt obişnuite doar cu evenimentele mondene şi ieşirile la club, atunci când e vorba de a întinde o mână de ajutor, niciunul n-a stat pe gânduri.


Au adoptat ţinute strălucitoare, accesorii preţioase şi coafuri sofisticate, însă masa, distracţia şi dansul au fost menite să salveze o viaţă. Puse pe fapte mari, personalităţi de top din showbiz au donat bani pentru ca o tânără să se poată trata de cancer ovarian.  Au răspuns prezent la o gală de binefacere, deşi viaţa mondenă nu le lasă timp pentru mai nimic.


Pentru a sări în ajutorul celor aflaţi în nevoie, unele vedete au lăsat supărarea deoparte, s-au pus la patru ace şi au venit să ajute o cauză nobilă. Deşi a fost pusă la zid pentru apariţia de la Eurovision, Silvia Dumitrescu n-a avut nicio problemă să urce din nou pe scenă.


Unele vedete au acceptat propunerea de a contribui la salvarea unei vieţi tocmai datorită experienţelor personale. Catanga ştie extrem de bine cum este când te confrunţi cu probleme de sănătate.


Alţii au vrut să ajute pentru că sunt la rândul lor părinţi. Deşi nu s-au confruntat până acum decât cu durerile primilor dinţişori sau cu cele ale colicilor, vedetele care au copii acasă au făcut donaţii consistente pentru fata bolnavă.


Alexa, tânăra care are nevoie de bani pentru tratament va merge la o clinică din Statele Unite, mai exact în Texas. Spitalul este recomndat chiar de Prinţesa Lia.


Acum vedetele pot dormi liniştite. Au contribuit la salvarea unei vieţi fără prea mari eforturi. Bravo lor!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest