Ileana Badiu, totul despre depresie! A avut o viaţă plină de momente de cumpănă VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Pare că are o viaţă perfectă, dar momentele de cumpănă nu au ocolit-o în viaţă. Ilena Badiu a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars, unde a vorbit despre depresie şi despre momentele de cumpănă din viața ei.

Vedeta s-a confruntat cu depresia de multe ori. Prima dată, la doar 22 de ani, atunci când şi-a pierdut tatăl şi atunci când a pierdut copilul pe care îl aştepta. Dar a ales să zâmbească, în loc să plângă. A apelat la psiholog şi a trecut peste. Însă, pierderea tatălui nu a fost singura lovitură pe care a primit-o. Când credea că are o viaţă perfectă, totul s-a prăbuşit în sufletul ei, iar Ileana Badiu a fost pusă din nou la încercare, de-a lungul vieţii.

Vedeta a declarat că după atâtea experienţe negative, acum se bucură de una dintre cele mai bune perioade ale vieţii ei, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

„Au fost momente de dificultate profesională. Un antreprenor am trecut printr-un moemnt de criză, în 2009, care ar fi putut fi fatal. Sau momentul când s-a îmbolnăvit tatăl meu şi a murit, un moment dificil pentru oricine, pierderi de sarcini. Am avut multe momente de depresie, dar nu ştiu câta lume şi le asumă. Merg la psiholog, că nu pot trece singură peste un moment de răscruce de genul ăsta. (...) Asta e una din cele mai bune etape ale vieţii mele. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Nimic nu vine de la sine, pentru fiecare lucru din viaţa ta munceşti pentru a le obţine. Totul este un efort cu mine însămi” a declarat Ileana Badiu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Mai multe dezvăluiri din viaţa Ilenei Badiu urmăriţi în clipul de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest