Imagini de la ecografia bebeluşului lui Lili Sandu! Ce măsuri de precauţie a luat vedeta, în perioada de criză/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Lili Sandu trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale! Vedeta urmează să dea naştere pentru prima dată, în câteva luni. Şi ca o mămică responsabilă a mers la ecograf pentru a se asigura că totul este în regulă.

Lili Sandu este foarte precaută cu sarcină şi odată cu problema cauzată de pandemia de coronavirus, vedeta s-a autoizolat în casă pentru a se asigura că totul decurge perfect, iar copilaşul nu va fi expus niciunei probleme.

„Izolarea nu este o opţiune atât de rea. Mai bine acasă, decât bolnavi” a scris Lili Sandu pe contul său de socializare.

Este normal ca Lili Sandu şi Silviu Tolu să fie atenţi la toate aspectele atunci când vine vorba despre sănătatea lor şi a viitorului lor copil, mai ales că au trecut prin multe pentru a putea deveni părinţi. „Copilul era o prioritate si pe lângă faptul că ni-l doream foarte mult. Eu eram convinsă că într-o lună se întâmplă. Eu având toate analizele perfecte, Silviu avea 28 de ani aşa că nu ne-am gândit că ar fi vreo problemă. Ne-am gândit după să facem toate investigaţiile când am văzut că nu s-a întâmplat, pentru că poate va fi nevoie să facem alt gen de intervenţii. Doamna doctor mi-a spus să vină şi Silviu să îsi facă niste analize specifice." a spus Lili Sandu, în cadrul unui filmuleţ pe pagina sa personală.

Minunea s-a întâmplat într-un final, iar Lili Sandu şi iubitul său au primit cea mai frumoasă veste din viaţa lor. Cei doi abia aşteaptă să îşi strângă în braţe copilul, dar până va sosi acel moment,au grijă de ei şi se asigură că lucrurile vor decurge perfect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest