Imagini de senzație din vila lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie. La soare te poți uita, dar la vilă ba

 

Brad Pitt şi Angelina Jolie deţin un colţ de paradis în Malibu. Imaginile din vila luxoasă, cu vedere la Ocean îţi taie respiraţia.

Aceasta este una dintre numeroasele proprietăţi pe care cuplul Angelina şi Brad Pitt le are. Cu vedere la Oceanul Pacific, fabuloasa locuinţă este formată din două corpuri, o piscină, un teren de tenis şi o grădină. Şi asta nu e tot! Vila mai are o plajă şi un drum privat până la şoseaua de coastă.

Casa are patru dormitoare care mai de care mai dichisite, cu patru băi. Podeaua este numai din bambus de cea mai bună calitate, iar designul îţi ia efectiv ochii. Bineînţeles, candelabrele superbe şi luxoase sunt nelipsite din reşedinţa celor doi. Iar cel mai adesea le găsim în saloanele extrem de spaţioase.

Pentru reşedinţa din Malibu, Angelina şi Brad Pitt au optat mai mult pentru culori pământii. Bejul, maro se regăsesc în majoritatea camerelor. Iar pentru acest mic paradis, actorii au scos din buzunare 9 milioane de dolari. Iar, de-a lungul anilor, de când sunt împreună, cei doi au adunat 10 vile.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest