Imagini de senzație cu artista de muzică populară, Saveta Bogdan, în timp ce dansa la bară! FOTO

 

Lumea muzicii populare a fost zguduită de scandalul de proporții dintre Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu. După cea de pe urmă a acuzat-o pe artista de muzică populară că a făcut portul național de râs, prin dansatul la bară, Saveta Bogdan a explicat că totul a făcut parte dintr-o provocare a echipei de la „Acces Direct”, pe care a acceptat-o. Iar acum au ieșit la iveală imaginile cu interpreta în timp ce și-a intrat în rolul unei dansatoare la bară.

De câteva zile bune, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan continuă să își aducă acuzații care mai de care mai grave una la adresa celeilalte. Pentru că Saveta Bogdan s-a băgat în războiul dintre colega ei de breaslă cu Maria Dragomiroiu, Elena Merișoreanu a izbucnit și a readus în lumină ipostaza indecentă în care aceasta s-a pus, în urmă cu ceva ani.

Afectată de acuzatiile aduse, Saveta Bogdan a explicat că momentul pe care l-a adus în discuție colega de breaslă face parte dintr-un filmuleț din 2014, când a acceptat provocarea echipei “Acces Direct” de a intra în rolul unei dansatoare renumite la bară.

„Sunt foarte la locul meu. Sunt foarte supărată pe colega mea Elena Merișoreanu, care vorbește prostii. În primul rând Dora de la Acces Direct a făcut un filmuleț cu o rocadă, Rocada Vedetelor, care ne-a propus nouă să fac acest filmuleț în anii 2016. Îi place să își bârfească colegii, pe toată lumea. Dacă eu am să vorbesc de ea, implic și familia. Am fost prietene foarte bune, dar să-i fie rușine! De toată lumea vorbește de rău! O bârfitoare, o intrigantă și o mincinoasă!”, a spus Saveta Bogdan la Xtra Night Show.

Acum au ieșit la iveală și imaginile de care a menționat Elena Merișoreanu cu Saveta Bogdan pe care le puteți vedea AICI.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest