"În caz că alte fete nu vă spun..." Ce a aflat Larisa Udilă după ce şi-a pus silicoane

 

Larisa Udilă și-a ținut urmăritorii din mediul online la curent cu evoluția locrurilor privind operația ei de implant mamar. Încă de anul trecut, bruneta a anunțat că va face această intervenție și a trecut la fapte la începutul acestei luni. Acum, după ce și-a scos bandajele, a dezvăluit un detaliul pe care nimeni nu ți-l spune despre perioada de recuperare.

Soția lui Alexandru Ogică a mărturisit că este încântată de faptul că au trecut „în sfârșit” cele 14 zile în care a trebuit să poarte bandaje în zona sânilor. Nu a fost nerăbdătoare neapărat pentru că voia să se vadă bine rezultatul, ci pentru că aștepta de mult să-și facă un duș din cap până în picioare.

Influencerița a dezvăluit că în cele 14 zile de după operație nu ai voie să-ți dai jos bandajele și nu ai voie să le uzi, astfel că un duș pe tot corpul nu este posibil. Ea a subliniat că nimeni nu i-a spus acest lucru înainte să afle de la medic.

„Astăzi îmi dau bandaje jos, în sfârșit, și pot face primul duș cu tot corpul după 14 zile. Apropo, în caz că alte fete nu vă spun, după operație nu poți face duș în partea de sus o perioadă de 14 zile. Până nu am trecut prin asta, nu știam, pentru că alte fete nu au povestit. Este ciudat cum de nimeni nu spune nimic de aceste aspecte. Eu m-am spălat greu tare în partea de sus, dar foarte atentă să nu ud bandajele.”, a dezvăluit Larisa Udilă, pe InstaStory, după ce le-a arătat internauților rezultatul operației.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest