În noaptea de Revelion artiştii se vând extrem de scump!!!

 

Vedetele noastre nu se lasă cu una, cu două, când vine vorba despre concertele, din noaptea dintre ani. Am testat piaţa şi vă spunem sumele!

Petrecerea de anul nou e biletul câştigor pentru artiştii noştri. Mai ales că se vând la preţuri duble. "Unii artişti sau cei mai mulţi dintre ei practică preţ dublu pentru că cererea este mai mare decât în timpul anului şi, într-un fel sau altul, e şi "sacrificiul" pe care-l fac", a explicat impresarul Radu Groza.

Andreea Bănică va cânta în sase locuri din Bucureşti, Otopeni şi Ploieşti. În opt ore va primi 20.000 de euro.Anna Lesko e şi ea la mare căutare. Are semnate şapte contracte, care îi vor aduce 28.000 de euro. Andreea Bălan va avea şi ea o noapte plină. Şase concerte, 18.000 de euro.

Sunt şi artişti care vor cânta într-un singur loc, dar vor lua cât alţii în trei. Marcel Pavel va susţine un recital la un cazinou celebru din Capitală. Pentru aproape două ore de spectacol, va încasa aproximativ 10.000 de euro.

Presa mondenă scrie că trupa Voltaj va încasa pentru un singur concert în noaptea dintre ani nu mai puţin de 12.000 de euro.

De la un an la altul, artiştii şi-au mărit preţul. Ştefan Bănică Junior câştigă acum 10.000 de euro pentru un concert, cu 4.000 de euro mai mult decât în 2006. Trupa Holograf a ridicat preţul de la 8.000 de euro la 12.000 de euro.

Totuşi artiştii care cântă pe plaiurile mioritice iau puţin în comparaţie cu cei care pleacă în străinătate. Inna, de exemplu, va câştiga în jur de 70.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest