Incredibil, dar adevărat. Femeia cu barbă a luat trofeul Eurovision 2014!

 

Incredibil, dar adevarat. Femeia cu barba a luat trofeul Eurovision 2014. Mai mult decat atat, Conchita a devenit cel mai controversat personaj al planetei.

Ravasitor. Conchita, cantareata cu barba care a castigat Eurovisionul este cea mai seducatoare aparitie care a socat planeta pamant. Femeile sunt invidioase pe frumusetea barbatului tranformat in femeia cu barba.

Solistul transsexual Conchita Wurst, în vârstă de 26 de ani din Austria, a luat caimacul la finala de infarct a Eurovisionului cu un număr de voturi aproape ireal, 290 de puncte. Numele câştigătorului a stârnit o avalanşă de proteste, fanii competiţiei recunoscând, însă, la unison, că au asistat neputincioşi la o mobilizare europeană a homosexualilor, lesbienelor şi transsexualilor.

Gurile rele spun ca daca ar fi participat si Naomy la Eurovision, sansele de castig pentru Romania ar fi crescut considerabil.

Il cheama Thomas, dar isi spune Conchita Wurst. Da, felul in care s-a prezentat castigatoarea concursului Eurovision 2014 ne face sa o consideram o "ea",.

Este o prezenta exotica, usor neobisnuita pentru scena Eurovisionului, desi nu este primul travestit care castiga marele trofeu. In 1998, celebra Dana International , un travestit israelian, a castigat competitia europeana cu piesa "Diva".Revenind la marea castigatoare 2014, Conchita, sau cantareata cu barba, asa cum ii spune toata lumea, are toate sansele sa devina un star international. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest