Informaţii de ultimă oră de la spital! Gabriel Cotabiţă a dat primele semne după 6 zile de comă

 
+2 click pentru
galerie

Toată lumea îl susţine pe Gabriel Cotabiţă şi speranţa că el îşi va reveni, încă nu s-a năruit! Familia artistului este în permanenţă alături de el şi se roagă să se întâmple o minune, iar aceasta pare că are loc.

Potrivit surselor medicale neoficiale, Gabriel Cotabiţă ar fi dat primele semne, astfel nu mai poate fi vorba de o moarte cerebrală. Artistul i-a uimit pe medicii care i-au făcut analize.

"Ultimele veşti despre sănătatea lui Gabriel Cotabiţă ar putea fi îmbucurătoare. Surse din spital au spus că la ultimul control, artistul a dat primele semne. Se pare că impulsurile lui electrice se duc spre creier, astfel nu mai poate fi vorba despre o moarte cerebrală. Veştile ar putea fi îmbucurătoare. Aceste reflexe înseamnă urmărirea luminii cu ochii sau mişcarea degetelor de la picioare",
a declarat reportul Antena Stars, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Au trecut deja şase zile de când Gabriel Cotabiţă se află internat la Spitalul Floreasca. Artistul a suferit un al treilea infarct în sala de sport a unui hotel. În continuare se aşteaptă informaţii oficiale de la medicii care îl îngrijesc.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest