Întâlnire de taină la ceas de seară! Antonia s-a refugiat în braţele lui Velea

 
+2 click pentru
galerie

În plin război pentru custodia fiicei sale, Antonia îşi alină suferinţa în braţele lui Velea! Cei doi amorezi şi-au dat întâlnire într-o casă discretă din nordul Capitalei. Şi când credeau că nimeni nu ştie de nebuniile lor, paparazzi i-au prins!

Antonia se luptă pentru custodia fiicei sale. de braţ cu Alex Velea! Artistă pare să ţină cu dinţii de relaţia cu Alex Velea chiar dacă asta i-ar putea dăuna. Considerată adulterină, idila cu colegul ei de scenă ar putea reprezenta o pată pe dosarul ei în procesul de divorţ.

Antonia şi Velea nu pot sta prea departe unul de celălalt! Aşa se face că, la ceas de seară, cei doi porumbei continuă să se întâlnească pe ascuns. Paparazii spynews.ro au surprins una dintre întâlnirile lor, undeva în nordul Capitalei. Îndrăgostiţii au ajuns la adresa cu pricina, unde chipurile există un studio de înregistrări, împreună.

Îmbrăcaţi bine, ea cu ochelari de soare, el pitit sub un fes negru, cei doi au intrat în clădire nu înainte de a privi suspicioşi în jur. Revederea a durat aproximativ trei ore, iar apoi au plecat cu aceeaşi maşină care îi adusese. Antonia, păi se poate? Velea măcar e divorţat, dar tu?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest