Interviu incendiar cu CRBL! A dat TOT din casă despre show-ul "România Dansează"

 
+2 click pentru
galerie

Este un cântăreţ de primă mână, are milioane de fani atât în ţară, cât şi peste hotare şi este foarte ocupat cu dansatorii României. Deci, pe cine avem noi "aicea"?!? Da, da. Aţi ghicit! Îl avem pe CRBL! Artistul ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi ne-a făcut dezvăluiri incredibile!

Finuţ din fire, CRBL nu a vrut să le frângă aripile matinalilor noştri. Nu din prima. Le-a oferit doar un minut de glorie. "Mă bucur că aţi onorat această scenă. Am văzut multă emoţie".

Trecând la lucruri serioase şi la dansatori profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. CRBL este foooaaarte ocupat în această perioadă! Juratul show-ului " România Dansează" a oferit detalii în premieră despre noua ediţie a emisiunii. "Sunt şi alte stiluri care n-au fost anul trecut. Lumea s-a reunit pe scenă la România Dansează, o să vă placă. Sunt foarte multe numere bune, e un show fabulos", a povestit acesta.

Dar asta nu e tot. Cireaşa de pe tort abia acum vine. În exclusivitate pentru Star Matinal de Weekend, CRBL a dezvăluit o frântură din viitorul lui single, "UŞOR, UŞOR".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest