Junior Chef: Invazia prichindeilor! Copiii vedetelor au luat cu asalt bucătăria

 

Prichindeii vedetelor s-au transformat în Junior Chef! Știm deja că părinţii lor sunt adevăraţi aşi în bucătărie, așa că a venit momentul să vedem şi cum se descurcă cei mici la cratiţă. Minodora şi Liviu, împreună cu Marco, Roxana Iliescu și fiica ei, Vanessa, dar şi Deea și Dinu Maxer, împreună cu Andreas, și-au demonstrat talentele culinare

Princhindeii vedetelor alături de părinţii lor au gătit în platoul "Acces Direct". Cu toții au fost supravegheați de Horia Vârlan, unul dintre jurații show-ului Junior Chef.

Deea și Dinu Maxer, ajutați de prichindelul lor, au făcut și ei o mâncare sănătoasă: legume la tigaie, tăiate cubulețe și piept de pui. Iar Cheful a fost impresionat!

Minodora și fiul ei, Marco, au gătit un preparat sănătos, dietetic. Cei doi au făcut fasole verde cu piept de pui, mărar, usturoi, ceapă și ulei de parafină. Horia Vârlan s-a arătat încântat la maximum de produsul finit.

Roxana Iliescu și Vanessa au pregătit unul dintre felurile de mâncare preferate de copii. pizza. Iar maestrul bucătăriei a fost uimit de rapiditatea celor două domniţe!

În concluzie, cei mici sunt nişte bucătari maeştri în devenire, iar Horia Vârlan îi jurizează mult mai uşor decât pe părinţii lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest