Invită norocul la tine în casă! Cum trebuie să îți aranjezi dormitorul

 

Anca Dimancea, specializată în Feng Shui, a venit în această după-amiază la ”Star la mare fitză”, unde a vorbit despre cum trebuie aranjat dormitorul.


Aceasta a dezvăluit cum trebuie aranjat dormitorul și ce nu trebuie să existe sub nicio formă în spațiul de dormit.


”Este foarte important să vorbim de plăcere. Dormitorul nu trebuie să fie prea energizat. Trebuie să avem draperii sau jaluzele. Nu este bine să avem fascicule lumonioase care sa vină pe pat, că poate dăuna în dormitor și nu putem să ne odihnim. Patul trebuie să aibă tăblia la un perete, să nu fie pe mijlocul camerei. Nu sunt recomandate paturile cu saltele. Trebuie susținere la capul patului, să aibă colțurile rotunjite, dar să nu fie rotund”,
a spus Anca Dimancea.

Aceasta a mai vorbit și despre cum trebuie să alegem culorile în dormitor și ce nu trebuie să existe.

”Dacă aveți bebeluș, de la un an să fie camera separat a copilului. În cazul culorilor, se fac multe calcule.Să se meargă pe culori deschise, iar tavanul să nu fie colorat, ci alb. Nu se pun oglinzi pe tavan. Oglinda aduce despărțire în cuplu și probleme de sănătate. Partea care va fi reflectată în oglindă se va îmbolnăvi. Nici dacă se reflectă patul dintr-o altă oglindă care nu este pe tavan nu este bine. Tăblia să nu fie sub o fereastră. Nu mai conferă stabilitate geamul. Femeia trebuie să doarmă mereu în dreapta bărbatului. Evitați ca patul să fie cu picioarele spre ușă.”, a mai spus Anca Dimancea.

Nici electronicele nu sunt benefice în cameră.


”Electronicele nu sunt benefice pentru dormitor. Televizorul aduce energie Yang. Trebuie diminuată energia Yang și adusă mai multă energie Yin. Nu se invită musafiri în dormitor, căci aduc o energie negativă de afară, animalele nu au ce căuta în dormitor. Pisica aduce singurătate, potrivit Feng Shui. Musafirii trebuie să se descalțe, nu se intră cu hainele de afară în dormitor. Energiile de afară nu sunt benefice”
, a mai spus specialistul în Feng Shui la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest