Ioana Ginghină şi inimile frânte din adolescenţă! Ce făcea când nu era la braţul lui Alexandru Papadopol

 
+2 click pentru
galerie

Ioana Ginghină a vorbit pentru prima dată despre bărbaţii din viaţa sa! Vedeta a dezvăluit, în EXCLUSIVITATE pentru Antena Stars, detalii neştiute din adolescenţă!

Acum e soţia lui Alexandru Papadopol şi are o familie frumoasă, pe care mulţi şi-ar dori-o. Deşi a avut doar câteva relaţii în adolescenţă, Ioana Ginghină a făcut furori înainte de a se afla la braţul actualului său soţ.

"Eu vreau să zic că nu am suferit din dragoste. Nici nu am avut foarte multe relaţii, ca să zic aşa... "vai, de mine...". Am avut întotdeauna relaţii puţin şi  lungi. Adică se pot număra pe o mână. Întotdeauna am respectat foarte mult omul de lângă mine, l-am considerat prietenul meu, dar nu am avut niciodată pasiuni din astea 'îmi smulg părul din cap', 'îmi tai venele' niciodată. Am fost foarte, poate are legătură cu zodia, foarte cerebrală aşa.Cineva a suferit după mine atunci, în adolescenţă. Nu l-am făcut eu să sufere. Când s-a terminat, s-a terminat. Atât timp cât nu mai există chimie, nu are rost să o lungim", a mărturisit Ioana Ginghină.

Şi pentru că după vacanţă ar fi urmat în mod normal o perioadă de slăbit, Ioana a anunţat că nu mai e nevoie, întrucât vara asta a slăbit călătorind.
"N-a mai fost nevoie să intru în perioada de slăbit, pentru că am făcut-o în vacanţe. Am avut grijă ce mănânc, pentru că pusesem deja două kilograme şi dacă mai puneam, mă deprimam total. Am avut grijă în vacanţă, nu prea am mâncat dulciuri sau pâine. A dat foarte mari rezultate şi mi-am dovedit că alimentaţia nesănătoasă în vacanţă ne strică!", a explicat vedeta.

Este căsătorită cu Alexandru Papadopol
Ioana Ginghina este soţia actorului Alexandru Papadopol cu care are un copil. Notorietatea ca actriţă şi-a câştigat-o în momentul în care a acceptat să joace în telenovelele româneşti.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest