Ion Dichiseanu îi apare în vis fostei sale soții: „Îl visez cum era când ne-am cunoscut”

 

A fost primul Crăciun fără Ion Dichiseanu. Fosta soție a regretatului actor a vorbit despre viața fără marea ei iubire.


Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor și-a petrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. 

Simona Florescu, fosta soție a regretatului actor, femeia pe care acesta a iubit-o până în ultima clipă, se adună cu greu după această pierdere. Femeia și-a pierdut și tatăl în urmă cu un an, astfel că sărbătorile de iarnă au fost extrem de triste. 


„Sărbători triste. Eu l-am pierdut și pe tata, pe 3 noiembrie 2021 i-am făcut parastasul de un an. Am fost în familie, așa am petrecut. Acasă la Ioana și la Adi, au fost și socrii Ioanei, părinții lui Adi, și cele două fete, Amira și Anastasia. Am stat la masă, am povestit, am mâncat, am făcut cârnați, pentru că în fiecare an Dichi voia să-i fac cârnați. Așa că am făcut cu fetele, ca să fie pentru el. Iar de Revelion ei au rămas acasă, au petrecut împreună. Eu am plecat, am cântat, am muncit, la Vălenii de Munte”, a declarat Simona Florescu.

Ion Dichiseanu știa cum e să pierzi o persoană dragă. Din păcate, a învățat asta de la o vârstă fragedă, când și-a pierdut ambii părinți. 


„Nu suntem pregătiți niciodată și nu putem să acceptăm că ne-am despărțit de persoanele dragi. (…) Sunt cazuri în care oamenii pleacă prea devreme. Mama lui Dichi a murit la 42 de ani, a avut cancer. Tatăl lui a murit la un an și ceva, doi după ce a murit mama. La 17 ani, Dichi și-a pierdut părinții”, a mai spus fosta soție a regretatului actor. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest