Ionel Dănciulescu a fost prins băut la volan! Polițiștii i-au deschis dosar penal fostului fotbalist

 

Ion Dănciulescu a fost prins băut la volan de oamenii legii, în timp ce se afla în traficul din Capitală. Directorului sportiv de la Dinamo i s-a deschis dosar penal pentru consumul de băuturi alcoolice la volan.

Ion Dănciulescu a făcut-o de oaie! Polițiștii rutieri l-au tras pe dreapta pe fostul fotbalist pentru un control de rutină. Și mare le-a fost mirarea în momentul în care au descoperit că Ion Dănciulescu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan.

După incident, Ion Dănciulescu a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală, unde i s-au recoltat probe de sânge. Rezultatele analizelor au arătat că fostul fotbalist avea o alcoolemie în sânge de 0.79 mg/l, motiv pentru care pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Mihai Costea i-a urmat exemplul

Printre cei care au fost prinși zilele trecute de Poliția Rutieră beți la volan, se numără și Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu. Fotbalistul a fost reținut de oamenii legii, pe autostrada A3 de lângă București.

Ca în cazul lui Ion Dănciulescu, și Mihai Costea a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală unde i s-au recoltat probe de sânge. Rezultatul analizelor au demonstrat că fostul iubit al Crudueței a consumat 0.58 mg/ l în aerul expirat.

Pe lângă faptul că a rămas fără permis, fotbalistului i s-a deschis dosar penal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest