Ionel Dănciulescu şi soţia, primele imagini după revenirea din vacanţă! Au fost la un pas de divorţ, acum sunt de nedespărţit VIDEO

 

După ce au fost la un pas de divorţ, Ionel Dănciulescu şi soţia sunt mai apropiaţi ca nicodată. Partenera de viaţă a fostului atancant dinamovist nu îl scapă din ochi, nicio clipă.

Soţia lui Ionel Dănciulescu i-a urmărit fiecare mişcare, alături de prieteni, comentând întregul meci. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni negri, un maiou roşu şi o geantă cu dungi albe, Mihaela a dat o adevărată declaraţie de stil, din tribune. Iar pentru că a fost foarte implicată în meciul soţului, din când în când, aceasta se mai răcorea cu o gură de apă.

Deşi au fost aproape de a-şi separa destinele, oficial, cei doi au dat uitării toate episoadele neplăcute dintre ei. Mai mult, fostul atacant dinamovist a făcut câteva declaraţii emoţionante despre partenera sa de viaţă.

„Cu bune, cu rele, dacă stau să adun acum tot ce s-a întâmplat în acest interval de timp, am avut o viaţă bună, o viaţă frumoasă, specia trebuie să recunosc lucrurl acesta. Dar n-ar fi fost familia şi în special, soţia mea, nu aş fi fost în aceasta ipostază. Ea m-a schimbat numai în sens pozitiv. Suntem împreună de la 19 ani şi sunt fericit că a reuşit să mă modeleze, aşa cum cred eu că este bine.” a declarat în urmă cu ceva timp, Ionel Dănciulescu, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest