Ionela și Teodor de la ”Mireasă pentru fiul meu”, aproape de nuntă: ”Ne-am ales nașii”

 

 Ionela și Teodor de la ”Mireasă pentru fiul meu” se iubesc din ce în ce mai mult, iar în ultimele luni au reușit să se cunoască mai bine și să facă planuri de nuntă.

Cei doi au venit la ”Star la mare fitză” și au vorbit despre planurile lor de nuntă, precum și de cele de vacanță.

”O să mergem la munte, apoi o așteptăm pe mama soacră și apoi mergem la părinții mei. Cu mama soacră mă înțeleg foarte bine. Decurge foarte normal, este mai obositor, că eu lucrez și în tură de noapte. Eu lucrez într-un spital din București. Am niște șefi minunați și îi salut pe toți. Ți se pare ție că sunt emoționată?”, a dezvăluit Ionela la Antena Stars.

Pentru că Ionela este asistentă medicală, aceasta are grijă și de soțul ei.
”A fost răcit, în sensul cu antibiotic și nu a vrut să vină. Nu i-am făcut nicio injecție. El nu a avut nevoie și sper să nu aibă. Are o soție care o să aibă grijă de ea. Se face un casting pentru mireasă, o să fim și noi îmbărcați în mireasă și mire. O să vă anunțăm noi cine vor fi nașii noștri. Nu mă așteptam să mă recunoască toată lumea. Sunt persoane care ne recunosc sau spun că nu știu de unde ne cunosc. Pote o să facem o vizită cu mama soacră, că o să stea o lună cu noi”, au mai spus cei doi.
V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest