Îţi doreşti un copil, dar nu reuşeşti să rămâi însărcinată? Tot ce trebuie să ştii despre fertilizarea în vitro

 
+2 click pentru
galerie

Din ce în ce mai multe femei îşi doresc să devină mame la vârste înainte, din diferite motive. Fie că abia în jurul vârstei de 30 de ani se simt pregătite emoţional, din punct de vedere financiar saau poate nu şi-au găsit un partener potrivit.

La această vârstă, însă este mai greu pentru unele femei să rămână însărcinate, iar în acest caz pot apela la fertilizarea în vitro. Medicul ginecolog Ruxandra Dumitrescu a fost invitată la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, unde a dat toate detaliile despre ce presupune fertilizarea în vitro şi ce costuri presupune această procedură.

"Doamnele amână mult să facă un bebeluş şi ajung pe la 30-35 de ani şi această dorinţă, atunci când poate că ovarele sau uterul lor nu mai pot să ducă o sarcină la bun sfârşit şi de aceea au nevoie de un ajutor medical. Sfatul nostru este ca femeile să facă copii în jurul vârstei de 20-25 de ani. Fertilizarea în vitro înseamnă că fecundarea oului se produce în laborator şi nu în trompetele femeii. Se creează embrionul în laborator şi apoi se transferă în corpul femeii într-o anumită zi, când organismul este pregătit,"
a explicat medicul primar în obstetrică ginecologie Ruxandra Dumitrescu, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest