Iubita lui Reghecampf, primele declarații despre relația lor: "Când iubești..."

 

Corina Bilcon, actuala parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf, a făcut o primă declarație despre relația pe care o are cu antrenorul de fotbal. Iată ce a scris șatena pe contul său de Instagram, dar și ce fotografie a postat alături de mesaj.

Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Anamaria Prodan. În viața fostului fotbalist a apărut o altă femeie, care se pare că urmează să-l facă tată pentru a treia oară.

Ei bine, Corina Bilcon nu a dat nicio declarație până la momentul actual despre relația cu Reghecampf. Însă, de curând, a postat un mesaj, dar și o fotografie alături de acesta.

Corina Bilcon a postat prima fotografie cu Laurențiu Reghecampf, dar a făcut și primele declarații despre relația cu antrenorul de fotbal.

Îndrăgostită peste măsură, femeia a scris câteva rânduri despre iubirea pe care i-o poartă partenerului de viață. Aceasta susține că trebuie să îți respecți persoana iubită și mai ales să fii dispus să faci sacrificii pentru iubire.

'Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simți. Acolo unde domnește iubirea și imposibilul poate fi atins. Atunci când iubești, toate lucrurile parcă devin mai ușoare. Când iubești cu adevărat nu mai contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana respectivă. Iubirea presupune și multe sacrificii pe care ești nevoit ca să le faci doar pentru ca cealaltă persoană să fie mulțumită. Atunci când iubești nu cauți folosul tău', a scris Corina Bilcon pe Instagram.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest